Improve

Hoe beter, hoe gezonder

Met Selfcare optimaliseer je continu inzicht, prestatie, resultaat en doelstellingen. In één oogopslag zie je het resultaat van je inspanningen en wat voor verbetering vatbaar is. En je persoonlijke coach zorgt ervoor, dat je de ingeslagen weg voortzet en vasthoudt.

iStock_000066073971_XXXLarge

Persoonlijk doel met individuele settings

Ieder mens is uniek en kent zichzelf het beste. Daarom laat Selfcare het kiezen van de optimale instellingen helemaal aan jezelf over. Selfcare is jouw eigendom en verantwoordelijkheid. Je kunt zelf een doel stellen en daarvoor individuele settings ingeven. Metingen van verschillende sensors worden in hun samenhang beoordeeld.

Persoonlijke, unieke variabelen

Meetgegevens worden in een medisch gevalideerde context geplaatst, maar je kunt de grenswaarden naar eigen maat aanpassen. Ieder mens is uniek en kent zichzelf het best. Daarom laat Selfcare het kiezen van de optimale instellingen helemaal aan jezelf over.

Je eigen coach kiezen

Je kunt zelf kiezen hoe je aangesproken en begeleid wilt worden. Je hebt keuze uit vier typen coaches met eigen tone-of-voice. De berichten van onze coaches zijn opgesteld door gespecialiseerde gedragspsychologen om nog beter je motivatie te ondersteunen.

Gemoedstoestand bijhouden

Door regelmatig met emoticons je eigen gemoedstoestand te definiëren zie je na verloop van tijd de balans tussen je leefstijlkeuzes en je stemming.Verrijk ze met eigen dagboeknotities. Binnenkort verkrijgbaar

Uitdagen of uitgedaagd worden

Door met anderen te wedijveren en je resultaten te vergelijken, word je op een uitdagende manier gemotiveerd en gestimuleerd.

Dagboek aantekeningen

Leg de omstandigheden van een meting vast in een notitie voor een beter begrijpen van de ontwikkeling van de eigen gezondheid.

Compliment

Je verdient badges na het bereiken van persoonlijke doelen.