Learn

Met inzicht kom je verder

Je hebt met Selfcare eindeloos veel mogelijkheden om grenswaarden te personaliseren en metingen te combineren. Door te vergelijken en overzicht te houden, zie je meteen of je persoonlijke gezondheidsdoelen binnen bereik komen. Door leuke gadgets, een handig en overzichtelijk dashboard, positieve feedback en online coaching zie je wat het effect is van veranderingen in jouw gedrag. En leren doe je niet alleen, maar kun je samen doen door interactie en het delen van kennis.

Ipadscreen11kopie

Grenswaarden op maat instellen

Alle grenswaarden van de sensoren die jij gebruikt zijn ingesteld op de standaard waarden die passen bij mensen zoals jij. Pas ze op jouw maat aan zodat ze nog beter bij jou horen. Of verander ze om nieuwe doelen te bereiken.

Gekoppeld aan medische expertise. Algoritmes komen van artsen.

Onze slimme algoritmes zijn gekoppeld aan een systeem met berichtgeving die door verschillende coaches worden verstuurd. In die berichten worden de verschillende metingen in hun onderlinge samenhang geïnterpreteerd en geeft de coach tips en suggesties voor gezond gedrag. De berichten die je ontvangt zijn afhankelijk van de gekozen coach, je persoonlijk ingestelde grenswaarden en je prestatie op de verschillende metingen.

Delen

Je kunt communiceren met anderen, je vrienden uitnodigen en uitdagen en je eigen resultaten vergelijken met de resultaten van andere peergroups (referentiegroepen). Dat stimuleert en geeft een prettig gevoel van samen doen.

Chatten met vrienden, familie en professionals

Delen met anderen stimuleert je om de nieuwe levensstijl op langere termijn vol te houden. Bemoedig en steun elkaar bij het bereiken van de persoonlijke doelen.

Persoonlijk contact met zorgprofessionals

Er kunnen 24/7 vragen worden gesteld aan zorgprofessional, zoals een verpleegkundige of specialist. Deze service is onderdeel van het pluspakket, Selfcare Basis Plus.