Patiëntbewaking op afstand

Patiënt meer betrokken én in regie!

SelfcareHealth is het eerste programma dat de patiënt écht centraal stelt. Dit geeft de professional ook meer mogelijkheden. Naast de minimale gegevens die noodzakelijk zijn voor het behandelplan, biedt Selfcare de mogelijkheid om meer persoonlijke registraties te doen die ondersteunend kunnen zijn voor de behandeling. 

Door meer persoonlijke betrokkenheid creëren we meer therapietrouw gedurende het hele behandel traject. Hierdoor zal de patiënt voor, tijdens en na de behandeling zelf meer verantwoordelijkheid nemen voor de monitoring van het ziektebeeld, al dan niet ondersteund met een professional van het ziekenhuis of ons eigen medisch team, Health247. Wanneer er budget beschikbaar is, kan ook de patiënt gestimuleerd worden middels het inzetten van vitaliteitsuitdagingen én beloningen. Met de eigen app leert de patiënt meer inzicht te krijgen en te houden in de eigen gezondheid, ook na de behandeling. 

Zorgverleners brochure

Ik wil meer informatie over de aanpak van Selfcare voor (zorg)organisaties en ontvang graag de link van de brochure voor zorgprofessionals op het volgende e-mailadres:

Uw e-mail voor ontvangst van de link: