Wat wil je meten?

Ipadscreen1

Individuele instellingen en metingen

Ieder mens is uniek en kent zichzelf het beste. Daarom laat Selfcare het kiezen van de optimale instellingen helemaal aan jezelf over. Want Selfcare is jouw eigendom en verantwoordelijkheid. Je kunt zelf een doel stellen en daarvoor individuele settings ingeven.

Metingen van verschillende sensors worden in hun samenhang bekeken. De meetgegevens worden in een medisch gevalideerde context geplaatst, maar je kunt de grenswaarden naar je eigen maatstaven aanpassen. Zo heb je gezond blijven zelf in de hand.

Overzicht Parameters Selfcare

 


 

Wat kun je allemaal meten?

Alles wat je kunt meten in verband met je gezondheid noemen we parameters.
De bekendste zijn: bewegingbloeddruk, gewicht en BMI, cholesterol, glucose, hartslag en slaap.

Door deze parameters regelmatig te meten geven ze je op termijn een zeer betrouwbaar inzicht in je gezondheid. Ook zijn ze in staat trends te berekenen en geven ze voorspellingen bij ongewijzigd gedrag af. Door dat inzicht leer je bovendien wat je kunt doen om ze te verbeteren. En dat resulteert uiteindelijk in een langer gezond en vitaal leven.

Je meetresultaten worden heel overzichtelijk gepresenteerd in een persoonlijk, medisch verantwoord totaalbeeld. Ze worden geïntegreerd weergegeven, zodat je direct kunt zien wat de interactie tussen de metingen oplevert. Maar je kunt ook handmatig zelfgekozen waardes invoeren, zoals het aantal push-ups, hoeveelheid kopjes koffie per dag of uren televisiekijken.

Alle onderstaande metingen zijn op je dashboard te raadplegen.


Bloeddruk

Bloeddruk


 


BMI

BMI


 


Gewicht

Gewicht


 


Slapen

Slapen


 


Slapen

Hartslag


 


Stappen

Stappen


 


Temperatuur

Temperatuur


 


Glucose

Bloedsuiker


 


Bloedzuurstof

Bloedzuurstof


 


Vetgehalte

Vetgehalte

 


Calorie inname

Calorie inname


 


Calorie verbranding

Calorie verbranding


 


Traplopen

Traplopen


 


Eigenmeting(handmatig invoeren)

Eigen meting
(handmatig invoeren)

 


Cholesterol

Fietsen

Hemoglobine

Heb je suggesties voor andere metingen? Mail ons dan, zodat we samen een nog betere omgeving kunnen maken om jouw gezondheid te monitoren en inzichtelijk te maken.