SelfcareHealth

Patiënt bewaking op afstand

Selfcare ontwikkelde een realtime dashboard voor klinische besluitvorming met informatie over het gezondheidsrisico’s van patiënten en op richtlijnen gebaseerd advies om artsen te helpen bij het kiezen en begeleiden van een behandelstrategie. Het dashboard combineert relevante databronnen, vertrouwt op vertrouwde voorspellingsmethoden en is geïntegreerd met elektronische medische dossiers.

SelfcareHealth: Dashboard zorgverlener

Patiëntenzorg verbeteren met gegevens en analyses

Een zorgdashboard

Het SelfcareHealth platform voor telezorg biedt een uitgebreide reeks hulpmiddelen die zijn ontworpen om te helpen bepalen welke patiënten uw aandacht nodig hebben, én wanneer. Ons zorgdashboard biedt ook waarschuwingsbeheer en escalatiediensten als aanvullende ondersteuning nodig is.

• Connect met wearables en sensoren
• Behandel- of preventieplan
• Contact met patiënt
• (Door)verwijzing
• Wetenschappelijk onderbouwd (NHG en iPH)

Patiënten opvolgen

De informatie vanuit de compatibel medische apparaten komen draadloos en rechtstreeks in het gezondheidsdossier van de patiënt voor controle van de behandelende zorgprofessional. Met de gegevens die zijn verkregen via telemonitoring, kan het zorgteam de gezondheidsstatus van de patiënt controleren en snel beslissingen nemen over hoe de beste zorg in de toekomst kan worden geboden, of het nu gaat om een wijziging in een behandelplan of een aanpassing van de medicatie.

De regelmatige controle van chronische gezondheidsproblemen helpt om de metingen van een patiënt binnen het bereik te houden, wat bezoeken aan de spoedeisende hulp kan voorkomen of vertragen en uiteindelijk kostbare heropnames in ziekenhuizen kan verminderen.

Power to the patiënt

Preventieplan: voor elke discipline kan een behandelplan worden opgezet voor thuismonitoring.

Unieke eigenschappen

Het zorgdashboard stelt patiënten in staat om hun gezondheid in eigen hand te nemen door middel van thuismonitoring, waardoor ze hun chronische aandoening kunnen beheren vanuit een omgeving waar ze zich het meest op hun gemak voelen.

  • Eigendom van patiënt
  • Meer dan behandeling
  • Ook te gebruiken voor een operatie of bij herstel
  • Mogelijkheid om beloningen in te zetten
PGO labresultaten

Veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Innovatie in de zorg, daar geloven we in. Dit moet echter wel veilig en met borging van de privacy van onze gebruikers. We voldoen op het gebied van kwaliteit en veiligheid daarom aan de hoogste normen waaronder ISO27001, NEN7510 en de MedMij-standaarden.

  • De patiënt is en blijft altijd eigenaar van de eigen gezondheidsdata. 
  • Alleen met toestemming kunnen gegevens door de behandelend arts of het zorgteam worden ingezien.
  • Elke toestemming die de patiënt via onze app geeft kan ook eenvoudig weer worden ingetrokken. 

Deze website is opgesteld door en eigendom van Selfcare B.V., KvK 62930869. Op alle rechtsbetrekkingen voortkomend of afgeleid uit deze website zijn het Nederlands recht en de algemene voorwaarden en gebruikersvoorwaarden van Selfcare B.V. van toepassing, die onder meer een beperking van aansprakelijkheid bevatten. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de ingevoerde en gesynchroniseerde gegevens. De algemene voorwaarden en gebruikersvoorwaarden zijn te raadplegen. Jurisdictie: Zeeland – West-Brabant – Breda
© Selfcare – Take good care of yourself