Jouw deelname aan de beloningen via Selfcare

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer informatie hierover vind je hieronder.

Algemene inzameling van persoonsgegevens

Voor het ontvangen van beloningen voor jouw metingen en beweegactiviteiten, geef je Selfcare toestemming om metingen en activiteit inzichtelijk te maken. De persoonsgegevens zijn slechts toegankelijk voor het toekennen van beloningen.

Om onze Selfcare applicatie optimaal te kunnen benutten en beweegactiviteiten om te zetten in punten, moedigen we je aan om een bewegingsmeter (Google Fit, Apple Health, Garmin, Polar, Withings, iHealth, Medisana of Fitbit) te koppelen met de Selfcare applicatie. De met deze bewegingsmeter geregistreerde stappen worden gedeeld met Selfcare en omgezet in punten met de mogelijkheid om deze te verzilveren door jou.

Gegevensbescherming

Om jouw persoonsgegevens en alle andere, door ons opgeslagen, gegevens te beschermen hebben wij diverse veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd. Jouw persoonsgegevens zijn opgeslagen in een veilige omgeving en worden vertrouwelijk behandeld. Lees hier meer over hoe we zorgvuldig met je gegevens omgaan.

Jouw persoonlijke gegevens worden nooit met iemand gedeeld zonder jouw expliciete toestemming. Je krijgt voordat je jouw gegevens deelt eerst een waarschuwing te zien, waarna jijzelf beslist of jij jouw gegevens wilt delen met de ontvanger. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer je in de applicatie een voucher aanschaft met de verdiende punten. In dat geval is het noodzakelijk dat wij weten dat je een voucher hebt aangeschaft en wij deze kortingsbon aan jou kunnen bezorgen.

Mocht je vragen, klachten of opmerkingen hebben met betrekking tot deze pagina, of graag in contact komen met een medewerker van Selfcare, neem dan contact op met:

Selfcare B.V.
Druivenstraat 5
4816 KB Breda
T +31 (076) 203 00 62
Email: info@selfcare4me.com