SelfcareResearch: Real World Data

In een wereld waar technologie een alsmaar grotere rol speelt vindt er ook binnen de onderzoekswereld een grote verandering plaats. Onderzoek met behulp van wearables waarmee deelnemers zelf, in hun eigen (thuis)omgeving metingen uit kunnen voeren, wordt van een steeds groter belang. Met het gebruik van SelfcareResearch komt deze data op een geautomatiseerde manier bij de onderzoeker binnen.

Als onderzoeker heb je toegang tot een dashboard waar je 24/7 de onderzoeksdata kunt exporteren. Daarbij is een groeiende behoefte bij deelnemers om meer inzicht in hun eigen (meet)gegevens en gezondheid te verkrijgen, iets wat bij SelfcareResearch geïntegreerd is. Dit in combinatie met meer persoonlijke betrokkenheid creëren we minder uitval gedurende de gehele onderzoeksperiode.

SelfcareResearch biedt tevens de mogelijkheid om de deelnemers te belonen voor deelname via digitale cadeaukaarten geïntegreerd in de app. Ook het verkrijgen van het informed consent gaat via de app waardoor er geen papieren administratie meer nodig is. Geheel GDPR-proof.

 

Onderzoeksbrochure

Ik wil meer informatie over de aanpak van Selfcare voor onderzoekers en ontvang graag de link van de brochure op het volgende e-mailadres:

Uw e-mail voor ontvangst van de link:

Ja, ik zou graag een offerte willen aanvragen voor SelfcareResearch

Ik wil op een laagdrempelige en efficiënte manier onderzoeksdata verzamelen waarbij de deelnemer eenvoudig aan de slag kan met de onderzoeksmetingen.