Wie we zijn

Selfcare is opgericht door een gepassioneerd team van gezondheidsbewuste technologie-experts met het simpele concept dat gezond zijn niet ingewikkeld hoeft te zijn. We zagen een wereld van onsamenhangende medische dossiers en onderbenutte technologieën voor het volgen van gezondheid, gemakkelijk vanuit huis.

Vanuit onze overtuigingen dat goed georganiseerde gegevens de sleutel zijn tot een optimale gezondheid, hebben we een centrale plek gecreëerd waar jij jouw eigen gegevens kunt beheren en verkennen.

Een idee was geboren!

In 2015 realiseerden onze oprichters, Jeroen en Tom, zich dat sensoren en draadloze technologie zover waren gevorderd dat ze geweldige ervaringen konden brengen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ze begonnen aan een (letterlijke) reis om een platform te maken dat onze manier van gezondheid bevorderen zou veranderen. Tom en Jeroen worden op het medisch vlak ondersteund door een wetenschappelijke adviesraad waarin artsen met verschillende achtergronden zitting hebben.

Missie van Selfcare

Selfcare stelt zich ten doel zorg en welzijn dichter bij het individu te brengen waardoor we met zijn allen in staat zijn meer verantwoordelijkheid te nemen voor onze gezondheid en zorg, op onze eigen gekozen manier. Hierdoor zijn we meer in controle en minder afhankelijk van onze omgeving wat betreft zorg en gezondheid. We leven hierdoor langer gezond en vitaal!

Selfcare B.V.

Picture of Tom Segers

Tom Segers

CEO - Selfcare B.V.

Picture of Jeroen Cornelissen

Jeroen Cornelissen

COO - Selfcare B.V.

Picture of Kristof Eykens

Kristof Eykens

Enterprise Architect

Picture of Ineke Cornelissen

Ineke Cornelissen

UX productmanager e-health

Picture of Stijn Ceunen

Stijn Ceunen

Developer

Picture of Nicholas Lievens

Nicholas Lievens

Developer

Picture of Patrick de Cubber

Patrick de Cubber

Developer

Picture of Ronald de Vries

Ronald de Vries

Security Officer

Picture of Thâmia Portela

Thâmia Portela

Designer

Picture of Jurgen van der Velden

Jurgen van der Velden

Medical Officer