SelfcareHealth: telemonitoring

Thuismonitoring is voor zorgorganisaties niet meer weg te denken als inzetbare ondersteuning binnen de verschillende behandelingen. Selfcare gaat nog een stap verder.  Een app inzetbaar in zowel de pre- als postoperatieve fase van een behandeling. Meer betrokkenheid van de patiënt bij de behandeling en postoperatieve controles zal therapietrouw en herstel bevorderen.

Als zorgprofessional heb je toegang tot een dashboard met meetgegevens van je patiënten. Leefstijlgegevens, zoals beweging, voeding en slaap, kunnen ook worden toegevoegd.

SelfcareHealth biedt tevens de mogelijkheid om de patiënt te ondersteunen met zijn therapie door middel van games en/of beloningen. Ook is het mogelijk om de app in te zetten voor preventie. Hiermee slaat Selfcare de brug tussen zorg en gezondheid en levert een ‘lifetime companion’ voor de patiënt. Geheel GDPR-proof.

 

Brochure zorgprofessional

Ik wil meer informatie over de aanpak van Selfcare voor zorgorganisaties en ontvang graag de link van de brochure op het volgende e-mailadres:

Uw e-mail voor ontvangst van de link:

Ja, ik zou graag een offerte willen aanvragen voor SelfcareHealth

Naast de voordelen voor de zorgprofessional, leert de patiënt met de eigen app meer inzicht te krijgen en te houden in de eigen gezondheid, ook na de behandeling.