Omron Connect toegevoegd aan Selfcare

omron-PGO

Goed nieuws! Het aantal apps en apparaten dat aan Selfcare kan worden gekoppeld is vergroot. Doordat Omron de BI-link connectie heeft verwijderd, hebben wij de keuze gemaakt om de verwijderde connectie te vervangen door Omron Connect. Door de vernieuwde connectie komen er weer een aantal nieuwe bloeddrukmeters bij. Omron Healtchare is een wereldwijde marktleider op het gebied van (digitale) bloeddrukmeters. Bloeddrukmetingen thuis kunnen daarmee vanaf vandaag ook gemakkelijk worden gekoppeld aan Selfcare.

Hoe werkt het?

Er blijven nog altijd slimme gadgets en gezondheidsapps uitkomen die data over je gezondheid bijhouden of kunnen weergeven. Al deze slimme apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Niet eerder kon je zo veel zelf bijhouden! Zelf houd jij jouw eigen gezondheid in de gaten. En als je een (fanatiek) sporter bent, volg je zelfs hoe je vooruitgang boekt. Door te koppelen met Omron krijgen de gebruikers van Selfcare toegang tot een hele nieuwe wereld aan apparaten en apps – en dat is geweldig nieuws!

Bloeddrukmeters

De Omron bloeddrukmeters zijn een hulpmiddel om hoge bloeddruk te bewaken; de voornaamste risicofactor voor beroerten. Grote nauwkeurigheid en hoge kwaliteit zijn essentiële eigenschappen bij de keuze van een bloeddrukmeter. Om deze reden innoveert OMRON voortdurend om de nauwkeurigheid van bloeddrukmeting thuis te verbeteren.

omron_PGO

Omron Connect App

De Omron Connect App is een gratis te downloaden app voor je tablet of smartphone. Zodra je deze app hebt gekoppeld aan de bloeddrukmeter of weegschaal houdt het al je metingen bij. Dit gebeurt automatisch via bluetooth, dus je hebt er vrijwel geen werk mee. Waarna je de informatie automatisch kan doorsturen naar Selfcare voor een totaaloverzicht van jouw gezondheidsdata.

Aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting

De bloeddrukmeters die aanbevolen worden door de Nederlands Hartstichting staat op de Dabl-lijst. Dit betekent dat de bloeddrukmeter meerdere malen getest is door het Dabl-instituut om de betrouwbaarheid vast te stellen. Zij bevelen deze bloedrukmeters van Omron aan vanwege de hoge betrouwbaarheid en accuratesse.

Heb je suggesties voor andere wearables die je graag geconnect ziet met Selfcare? Mail ons dan!