Belonen met cadeaukaarten? Bij ons kan het!

Selfcare biedt nu ook de mogelijkheid tot het belonen van acties binnen Selfcare aan. Dit geeft organisaties de mogelijkheid hun deelnemers te belonen met een digitale cadeaukaart voor zelfgekozen beloningsregels, met zelfgekozen waarderingen en zelfgekozen bestedingen. 

Hoe werkt dat? 

  1. Beloningsregels: bepaal wat u wilt belonen. Dat kan zijn het aanmaken van een account, de deelname aan een challenge, het winnen van een challenge maar ook de deelname aan een onderzoek of het uitvoeren van een gewichtsmeting waarbij het uitvoeren beloond wordt en niet de hoogte van de meetwaarde. 
  2. Waardering: bepaal wat de door u gekozen beloningsregels waard zijn. We hebben daarvoor een eenvoudige rekentool gemaakt die ervoor zorgt dat het door u gekozen jaarbedrag niet wordt overschreden. Uiteraard zit u niet vast aan de termijn van een jaar: u kunt kiezen voor elke gewenste periode. 
  3. Cadeaukaarten: maak een keuze uit het grote assortiment van cadeaukaarten. Denk daarbij aan Bol.com en Coolblue, maar ook de HEMA, een bloemenbon of een goededoelenbon behoren tot de mogelijkheden – om er maar een paar te noemen. Deze bonnen kunnen zowel online als in offline winkels worden besteed. 

 

Als organisator kunt u in uw HR-dashboard live volgen voor welke cadeaukaarten uw deelnemers gekozen hebben. Dit tonen we uiteraard niet per deelnemer (AVG), maar voor uw gehele organisatie. Dit dashboard biedt nog meer, zoals zicht op het aantal uitgenodigde deelnemers en het aantal dat een account heeft aangemaakt, en het verloop van de activiteiten zodat het effect van Selfcare voor u zichtbaar wordt. 

Interesse? Neem contact op met Ineke Cornelissen of Tom Segers (via info@selfcare4me.com of 076-2030062) om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.