Interview met Computerworld

Computerworld publiceerde recentelijk een interview met onze COO Jeroen Cornelissen over privacy, de bescherming van gezondheidsgegevens en de beveiliging van Selfcare. 

De start-up Selfcare is een initiatief dat mensen stimuleert meer te bewegen tijdens het dagelijkse leven. En dan vooral de langdurige zitters met een kantoorbaan. Meer verdiepend is ons online platform een PGO waar verschillende medische- en lifestyle wearables aan te koppelen zijn, zoals een activity tracker of een bluetooth weegschaal.

PRIVACY EN VEILIGHEID

Selfcare is meer dan alleen een overzichtelijk, leerzaam en leuk platform. Het bevat ook een technische achterkant en de bijhorende ‘regels’ voor het waarborgen van de privacy van de gebruiker. Want waar is de data eigenlijk opgeslagen? Wie is hiervan eigenaar? En welke maatregels worden er gehanteerd voor de beveiliging hiervan?

Antwoorden op deze privacy gerelateerde vragen vindt je terug in het interview door Henk-Jan Buist (Computerworld) met onze COO van Selfcare, Jeroen Cornelissen.

Het interview is nu hier te lezen.