Nieuwe app maakt gezond zijn (en blijven) makkelijk!

De Selfcare app helpt je bij het volgen en beheren van een breed scala aan gezondheidsgegevens, van eenvoudige handmatige registratie of synchronisatie met aangesloten medische apps en zorgsystemen. Het zit vol met op wetenschap gebaseerde regels die u een referentiebereik bieden voor alle gegevens die het krijgt voor gewicht, stappen, voeding, activiteit, slaap, stemming, bloeddruk, hartslag, glucose, cholesterol, temperatuur en bloedzuurstof.

Jouw gezondheidspaspoort

Je profiel kan worden aangevuld met informatie over allergieën, intoleranties, dieetwensen of een uitdraai van jouw reisvaccinaties. Al deze uitbreidingen vraagt om een grondige update van de app van Selfcare.

Verbonden leefstijlparameters

De Selfcare app helpt je bij het volgen en beheren van een breed scala aan gezondheidsgegevens, van eenvoudige handmatige registratie of synchronisatie met aangesloten medische apps en zorgsystemen. Omarm zelfzorg met populaire cloudgebaseerde apps zoals Fitbit, Polar, Garmin, Withings, Google en Apple.

Gezondheidsdashboard

Bekijk al jouw gezondheidstrends, risico’s en indicatoren (zoals een verandering in je rusthartslag of bloedzuurtsof) in jouw gepersonaliseerde dashboard. Dit aanpasbare dashboard bied je een gemakkelijk en snel overzicht van wat je moet volgen, beheren en controleren om te genieten van een gezonde levensstijl of om een ​​chronische ziekte onder controle te houden. Je kunt direct aflezen hoe groot het effect van je inspanningen is.

 Open nu de app App Store / Play Store

Gezond, in ziekenboeg of chronisch ziek Selfcare wil jouw leven verbeteren. Je hoeft niet ziek te zijn om met de app aan de slag te gaan. De app is daarnaast voortdurend in ontwikkeling, waardoor er steeds meer mogelijk wordt. Op termijn hoopt Selfcare dat het ook mogelijk is om medicatie in de app op te nemen en de app te koppelen aan meer zorginstellingen.

Het MedMij-label

Organisaties die aantoonbaar aan de spelregels van MedMij voldoen, mogen het MedMij-label gebruiken. Je komt het label tegen op persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s) en bij zorgverleners zoals je huisarts. Als je het label ziet, weet je dat jouw medische gegevens daar veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden volgens de hoge eisen van MedMij.