Selfcare 2.0 – Een sneak peek!

Selfcare_Privacy

Selfcare werkt aan jouw eigen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) in een vernieuwde app, Selfcare 2.0. Hierin kun je jouw gezondheidsgegevens eenvoudig verzamelen, beheren en delen. Dit gebeurt in een extra beveiligde omgeving. Benieuwd naar deze ontwikkelingen?

De PGO Selfcare Under construction

De Selfcare app is ontwikkeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen over hun gezondheid. Dit houdt in dat alle medische gegevens omtrent de gebruiker te vinden en analyseren zijn in een handomdraai. De app verzamelt gegevens door middel van:

  • Een connectie met wearables, apps en sensoren
  • Een connectie met zorgsystemen, zoals de huisarts of het ziekenhuis
  • Handmatig ingevoerde metingen

Met de technische kennis van nu is het mogelijk om veel meer inzicht te krijgen over de eigen gezondheid. De Selfcare app houdt de gebruiker up-to-date van zijn of haar medische status en laat progressie zien in de doelen die de gebruiker wil behalen. Daarnaast focust de app op preventie van ziekte, klachten en blessures.

Selfcare-onlineportaal
Selfcare-dashboard
MySelfcare

1e versies van het PGO

Hier begonnen we vijf jaar geleden, bijzonder innovatief, maar misschien niet helemaal meer state of the art. Daarom is het tijd voor een nieuw jasje!

Ontwerp van nieuw design

We gaven een tussentijdse presentatie van Selfcare 2.0 aan COO Jeroen Cornelissen. Zo af en toe kwam hij met een scherpzinnige vraag, maar aan het einde zei hij: ‘Nice’. Woorden die van deze kritische man bijzonder veel betekenen. Groen licht!

Selfcare2.0_ontwerp
Selfcare2.0_Moodboard
Selfcare_Ontwerp_PGO

Sneakpreview Selfcare 2.0

Door recente ontwikkelingen zoals het voldoen aan de informatiebeveiligingseisen en het ontvangen MetMij-label moest de Selfcare-app worden vernieuwd. De update van ons platform resulteert in een PGO waar elk persoon met plezier gebruik van kan maken.

Op dit moment werken we hard aan onze software update waarbij gebruikersvriendelijkheid voorop staat. In Q2 hopen wij de eerste release te kunnen testen. Maar voordat het zover is hierbij alvast een paar screenshots van de 2.0 versie:

Selfcare-app
Selfcare-PGO
PGO-Selfcare

De release van onze nieuwe app zullen we in 2021 doen. Dan kun je als gebruiker al je eigen gezondheidsgegevens verzamelen, beheren en delen! Volg ons op LinkedinFacebook of Twitter en blijf op de hoogte van de eerste release.