Vind ons in de PGO-vergelijker

PGO-vergelijker

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een website of app, en biedt toegang tot medische gegevens van verschillende zorgverleners. Een PGO biedt online en beveiligd inzage in gegevens uit meerdere informatiesystemen en kan gegevens uit die zorgsystemen ophalen: van het ziekenhuis, de huisarts, apotheek en andere zorgverleners. Bekijk nu welke PGO het beste bij jou past met de PGO-vergelijker.

Bekijk hier de keuzehulp op pgo-vergelijker.nl >

De PGO voor iedereen

Iedere persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) biedt gebruikers de mogelijkheid om medische en gezondheidsinformatie te verzamelen, beheren en uitwisselen. Sommige PGO’s bieden daarnaast nog enkele diensten aan voor patiënten, zoals bepaalde zorgprogramma’s of behandelplannen.

Wij vinden dat het inzicht in eigen gezondheid voor iedereen is: voor alle gezonde mensen, mensen die eenmalig contact hebben met een zorgsysteem of mensen met chronische ziekte. Iedereen is welkom bij het PGO van Selfcare, daarom hebben we net even een andere insteek, namelijk preventie.

Preventie

De PGO van Selfcare werkt onafhankelijk van leveranciers en vormt zodoende een betrouwbare basis om al jouw geregistreerde leefstijlgegevens zelf goed te kunnen monitoren. Daarnaast geeft de toevoeging van jouw medische achtergrond en vitale parameters het volledige overzicht van hoe het met jouw gezondheid staat. Dit inzicht geeft de mogelijkheid om tijdig de leefstijl aan te passen om klachten en/of ziekte te voorkomen. De PGO van Selfcare is daarom óók aantrekkelijk voor mensen die niet-ziek zijn, én dat zo willen houden.

An ounce of prevention is worth a pound of cure.” – Benjamin Franklin

De voordelen van SelfcarePGO-vergelijker.nl

– Eigen regie over jouw medische, gezondheids- en fitnessgegevens
– Koppel met jouw activity tracker of smartphone
– Kom in beweging en start beweegchallenges
– Registreer jouw klachten, pijntjes en stemming
– Voeg notities en foto’s toe
– Jij kiest zelf met wie je welke gegevens deelt
– Veilig inloggen met DigiD
Privacy gewaarborgd
– Eenvoudig in gebruik

Is dit het best passende PGO voor jou? 

Elke PGO ziet er anders uit en biedt verschillende functies. Vergelijk ze hier allemaal en kies de PGO die het beste bij jou past met de pgo-vergelijker. De pgo-vergelijker is een keuzehulpmiddel voor het vinden van het juiste PGO bij jouw behoeften. De pgo-vergelijker is er eveneens voor zorgaanbieders, overheidsinstanties en andere organisaties die hun patiënten, cliënten of burger een PGO willen aanbieden.